THE NETHERLANDS: Seminar 13 december 2006 over sport en belasting (message in Dutch)

Hoe vaak gebeurt het dat een belasting wordt afgeschaft? Zelden. Maak het mee. Op 13 december 2006 organiseert Nolot BV in Sint Michielsgestel haar jaarlijkse seminar over sport en belasting. Dr. Dick Molenaar,die aan de wieg heeft gestaan van deze aanstaande afschaffing, licht toe hoe de afschaffing in zijn werk zal gaan, en wat de resterende gevolgen zullen zijn. De andere sprekers behandelen de reguliere loon- en inkomstenbelastingontwikkelingen, en plaatsen de gevolgen voor de praktijk van de Nederlandse ontwikkelingen in de internationale context.

Sprekers zijn: Paul Foortse (dagvoorzitter), Wiebe Brink, Jeroen Meeboer, Dick Molenaar, Wim Nan en Rijkele Betten

Voor nadere informatie en inschrijving kunt u de folder hier downloaden. Let op:bij inschrijving voor 26 november 2006 ontvangt u EUR 45 korting.